Companii

Zona de food-court a Iulius Mall Timisoara isi dubleaza capacitatea, la 1.700 de persoane

20.07.2009, 18:43 317

Capacitatea zonei de food-court a centrului comercial Iulius Mall din Timisoara, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, va creste de la 800 la 1.700 de locuri in toamna acestui an, ca urmare a finalizarii investitiei de 60 mil. euro in extinderea proiectului. Suprafata zonei de food-court va creste de aproape trei ori, in spatiile nou amenajate urmand a fi deschise restaurantele Taverna Acropole, Papri sau un fast-food Grill Bison. In prezent, zona cu restaurante a proiectului cuprinde unitati KFC, Grill Sarbesc sau Pasta e Basta. Reprezentantii mallului se asteapta la o crestere a numarului de vizitatori cu circa 30% dupa inaugurarea extinderii, care ar putea duce traficul anual din Iulius Mall Timisoara la peste 14 milioane de vizitatori, respectiv o medie de 38.000 de oameni zilnic. Reteaua Iulius mai cuprinde proiecte similare in Iasi, Cluj si Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO