Constructii & Imobiliare

Securitas, companie de servicii de securitate cu 2.400 de angajaţi, îşi mută birourile în proiectul @Expo din Capitală. Tranzacţia a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

25.01.2024, 10:54 310

Securitas, principalul jucător la nivel global în domeniul serviciilor de securitate, şi-a mutat sediul din România în complexul de birouri @Expo dezvoltat de Atenor în zona Expoziţiei din Bucureşti, unde ocupă un spaţiu de 1.250 de metri pătraţi.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

”Acest contract reflectă foarte bine cele mai importante trenduri pe care le vedem pe piaţa de birouri în ultimii ani, respectiv consolidarea business-urilor şi în acelaşi timp relocarea în clădiri mai noi, cu specificaţii premium din punct de vedere tehnic, tehnologic, şi mai ales sustenabil”, spune Alin Obretin, Senior Consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Securitas are operaţiuni în 44 de pieţe şi capacităţi care se întind de la pază la securitate tehnologică. Sunt organizaţi în trei segmente de afaceri: Securitas America de Nord, Securitas Europa şi Securitas Ibero-America, având operaţiuni şi în Africa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia, care formează divizia AMEA. Acţiunile Securitas sunt listate la Bursa de Valori din Stockholm (sau „Nasdaq Stockholm”) din 1991. 

Pe piaţa din România, compania este prezentă prin intermediul Securitas Services România şi are, în prezent, 2.400 de angajaţi. Cu o tehnologie de ultimă generaţie, completată de expertiza specialiştilor în domeniul securităţii, compania oferă o gamă completă de servicii şi soluţii de securitate.

"Această mutare nu se referă doar la spaţiul fizic, ci şi la deschiderea de noi orizonturi pentru viitoarele noastre proiecte. Suntem hotărâţi să aducem contribuţii semnificative industriei, pentru a ne menţine poziţia de lider într-un peisaj în continuă schimbare.”, adaugă Dragoş Mărăcine, Director General Securitas România.

@Expo, amplasat pe Bulevardul Expoziţiei, este deţinut de grupul belgian Atenor, şi are o suprafaţă închiriabilă de 49.000 metri pătraţi, de spaţii de birouri şi de retail, fiind printre cele mai mari proiecte de birouri din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO