Constructii & Imobiliare

Un constructor portughez care a lucrat la Sun Plaza ridică ansamblul rezidenţial MetroCity din Bucureşti

Un constructor portughez care a lucrat la Sun Plaza...

Autor: Andreea Neferu

21.07.2015, 00:06 3386
Confrasilvas România, subsidiara locală a grupului portughez Confrasilvas, construieşte proiectul rezidenţial MetroCity de lângă viitoarea staţie de metrou Academia Militară. Ansamblul rezidenţial este dezvoltat de compania imobiliară Construct Aprodex, controlată de investitorii de origine turcă Halit şi Gursel Ozturkmen, iar investiţia în MetroCity se ridică la circa 10 milioane de euro.
 
Printre proiectele la care Confrasilvas a mai participat pe plan local se numără centrul comercial Sun Plaza din sudul Capitalei sau clădirea de birouri Lakeview de pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti, po­tri­vit informaţiilor de pe site-ul com­paniei de construcţii. Com­pania a avut anul trecut afaceri de 13,2 mil. lei şi un profit net de 2,7 mil. lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.
 
La proiectul MetroCity, care se află în construcţie în pre­zent, mai lucrează ca proiectant general firma Arhi Grup, iar la fundaţie au fost contractate firmele Top Drill şi Apolodor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO