Eveniment

Astra participa la parcul industrial Faur

05.07.2004, 00:00 31

Rafinaria Astra Romana va participa la constituirea Pro Faur SA, societatea de administrare a parcului industrial de pe platforma Faur, conform hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, reunita vineri.
Pro Faur  va avea un capital social de 200 milioane lei, impartit in 20.000 actiuni nominative, fiecare din acestea avand valoarea nominala de 10.000 lei. Rafinaria Astra Romana va contribui la constituirea capitalului social al Pro Faur cu 1% din capitalul social al companiei. Cel mai important actionar al Astra Romana este Kreyton Limited (o companie din Insulele Virgine Britanice), care detine o participatie de 47%. Un pachet de 21,8% din actiuni este detinut de Asirom,  in timp ce fondul de investitii Broadhurst controleaza 13% din numarul total de actiuni. Societatea Interagro detine 6,5% din actiuni, aceasta companie fiind si principalul actionar al Asirom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24