Eveniment

Băsescu a venit miercuri la ora 9.00 la biserica unde se află sicriul cu trupul mamei sale

06.10.2010, 10:06 15

Preşedintele Traian Băsescu a venit miercuri la ora 9.00 laBiserica "Sfântul Ierarh Nicolae" din Constanţa, unde se aflăsicriul cu trupul neînsufleţit al mamei sale, fiind însoţit desoţia sa şi de fiica cea mică, cealaltă fiică a sa rămânând toatănoaptea la căpătâiul bunicii, informează Mediafax.

Împreună cu Ioana, fiica cea mare a preşedintelui, la căpătâiulElenei Băsescu au rămas toată noaptea Mircea Băsescu, frateleşefului statului, şi soţia acestuia, preşedintele plecând, în jurulorei 2.00, să se odihnească.

Slujba de înmormântare este programată să înceapă la ora 10.00,dar deja Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae", cunsocută ca şi"Catedrala Marinarilor", este plină de oamenii care au venit să-şiia rămas bun de la mama preşedintelui.

Toate instituţiile din Constanţa, precum şi mai multe persoaneprivate au trimis coroane cu flori, totodată sute de constănţenitrecând pe la sicriul mamei preşedintelui pentru a depune câte ofloare. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels