Eveniment

Cine mai face angajări şi pe unde: Traderul de îngrăşăminte şi cereale Belor România a bugetat afaceri de 48 mil. euro pentru 2024

Cine mai face angajări şi pe unde: Traderul de...

Autor: Laurentiu Cotu

22.02.2024, 00:04 136

Belor România Societate pe Acţiuni, cu sediul în Galaţi, parte a grupului german Belor, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 48 mil. euro, în scădere faţă de anul trecut, când compania a avut afaceri de 54 mil. euro. Belor România Societate pe Acţiuni se ocupă cu distribuirea îngrăşămintelor din import, comercializarea şi exportarea de cereale, seminţe oleaginoase şi furaje.

’’Noile reglementări fiscale ne-au determinat să ne recalibrăm activitatea şi să bugetam în 2024 o cifra de afaceri în scădere faţă de anul trecut, pentru a ne putea încadra pe formula de impozit pe profit, care considerăm că este cea potrivită pentru activitatea de import şi distribuţie fertilizatori pentru agricultură.’’, a declarat pentru ZF Transilvania Florin Radu, director general Belor România.

În portofoliul de îngrăşăminte al grupului Belor, majoritatea produselor au la bază azot (uree, sulfat de amoniu, azotat de amoniu, nitrocalcar). Pentru România, îngrăşămintele sunt aduse din ţări situate în bazinul Mării Negre (Georgia, Turcia), ţări din bazinul Marii Mediterane şi al oceanului Atlantic (Grecia, Egipt, Maroc) şi ţări din bazinul Dunării (Croaţia, Slovacia, Serbia), potrivit unor informaţii furnizate anterior de reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO