Eveniment

Comandantul unei NAVE abandonate de proprietari în Portul Constanţa a murit la bord. Navigatorii nu-şi primiseră salariile din decembrie

Comandantul unei NAVE abandonate de proprietari în...

Autor: Ştefan Stan

03.05.2017, 12:31 1931

Comandantul ucrainean al unei nave sub pavilion Togo, reţinută în Portul Constanţa de la începutul acestui an, a murit la bordul vasului, fiind înştiinţate autorităţile române şi Ambasada Ucrainei de la Bucureşti, care va informa familia comandantului. Navigatorii nu au primit salarii din decembrie.

Adrian Mihălcioiu, reprezentantului Federaţiei Internaţionale a Transportatorilor (ITF) în România, a precizat, miercuri, că Tsaruk Yuriy, comandantul navei Geo Star, sub pavilion Togo, a murit, marţi seară, în jurul orei 19.00, după ce cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la faţa locului au încercat timp de mai bine de 45 de minute să îl resusciteze, însă inima bărbatului a cedat.

„Au fost alertate autorităţile române şi Ambasada Ucrainei de la Bucureşti care va informa familia comandantului. Tsaruk Yuriy avea 62 de ani şi locuia în Ismail, Ucraina. Comanda a fost preluata de secundul navei”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Adrian Mihălcioiu.

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO