Eveniment

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal: Eu mai cred în această echipă, deşi a jucat foarte prost până acum

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal: Eu...

Autor: Denis Şchiopu

09.08.2016, 10:48 29

"Nu vreau să fac comentarii acum, când echipa e în groapă, cum am făcut la Campionatul Mondial şi mi-au sărit toţi în cap, că nu mai sunt la federaţie de trei ani. Am spus-o şi la Campionatul Mondial şi am avut dreptate. Am zis: «aşteptaţi, domnule, că mai sunt două meciuri». Şi în cele două meciuri am învins şi Brazilia, care ne-a secat aseară.

La fel cred şi acum. Mai sunt şanse, teoretice e adevărat. Eu mai cred în această echipă, deşi a jucat foarte prost până acum", a afirmat Cristian Gaţu, pentru MEDIAFAX.

Naţionala de handbal feminin a României se află pe locul 6, ultimul în grupa A, după primele două meciuri jucate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. În primul meci, România a fost învinsă de Angola, scor 19-23, iar pe cel de-al doilea l-a pierdut şi mai clar, scor 13-26, în faţa Braziliei.

Următoarea partidă a României la Rio de Janeiro este programată miercuri, de la 17:30, împotriva naţionalei din Muntenegru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO