Eveniment

Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit la demisie: Ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă

Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit la demisie: Ce...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.02.2017, 08:25 2833

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat luni la Parlament dacă a luat în calcul în ultimele zile să demisioneze, el răspunzând că ceea ce gândeşte singur câteodată ''e cu totul altă problemă''.

El a negat că ar fi intenţionat să demisioneze din funcţie.

''Nu aş vrea să trec la lucruri personale, pentru că aici vorbesc ca prim ministru. (..) Eu v-am spus hotărârea mea ca prim-ministru, ceea ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă din toate punctele de vedere'', a spus Grindeanu.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în ultima perioadă, şeful Executivului a evitat un răspuns, reiterând că din partea ministerului Justiţiei a existat o lipsă de dialog şi ''poate neexplicarea'' OUG 13.

''E bine şi pentru viitor şi pentru cei ce vor veni, acest semnal e extrem de important şi îl iau ca atare'', a adăugat el referindu-se la proteste, menţionând că Guvernul Grindeanu nu este primul care a dat OUG pentru modificarea Codurilor.

Întrebat dacă între el şi liderul PSD, Liviu Dragnea, există un conflict, Grindeanu a replicat: ''Nu vreau să răspund la asemenea speculaţii. Am fost azi la şedinţa de grup împreună, au fost în Parlament, aţi văzut susţinerea pe care coaliţia o dă în continuare Guvernului. Eu cred că lucrurile sunt cât se poate de clare''.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels