Eveniment

Idei de petrecut timpul de sărbători. Vedeţi aici la ce spectacole puteţi merge

Idei de petrecut timpul de sărbători. Vedeţi aici la...

Autor: Alexandra Marcu

17.12.2015, 12:23 863

În perioada sărbătorilor, la supermarketuri ne lovim de cozi interminabile, traficul e aglomerat, iar noi aşteaptăm nerăbdători Crăciunul şi petrecerea de Revelion. Ziarul Financiar v-a pregătit o listă cu spectacolele la care vă puteţi destinde atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din România, precum Sighişoara, Timişoara sau Arad.

Pe 17 decembrie puteţi merge la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj unde va concerta Ştefan Hruşcă, în Bucureşti, la Music Club, la piesa de teatru „First Date” sau la Cinema Scala la piesa „Sunt un orb”.

Ştefan Hruşcă va concerta pe 20 decembrie la Sighişoara, pe 21 decembrie la Timişoara şi pe 22 la Arad şi Oradea.

Pe 20 decembrie în Bucureşti la Music Club va avea loc piesa de teatru „Scuzaţi, vă rog, m-am răzgândit”, iar pe 21 decembrie la Sala Studio va fi un concert jazz la TNB, cu Adrian Naidin, iar tot la Teatrul Naţional Bucureşti în Sala Mare la ora 20 va fi spectacolul Johann Strauss Ensemble - Best of Vienna.

Pe 22 decembrie la ora 20 vor concerta la Sala Palatului Cristi Minculescu & Iris. Un spectacol care va avea loc pe 21 decembrie la ora 19:30 este piesa de teatru „Crăciunul altfel”, la ARCUB din strada Batiştei, nr.14 din Bucureşti.

Pentru a vă relaxa înainte de petrecerea de Revelion puteţi merge la Music Club pe 27 decembrie la ora 20 la piesa “Soţ de Vânzare”.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO