Eveniment

Patru români au murit în Ungaria după ce un autocar românesc s-a izbit frontal cu un TIR. Autocarul îi aparţine celui mai bogat om din Sibiu

 Cinci persoane au murit şi altele au fost rănite, marţi, în urma coliziunii frontale dintre un autocar românesc şi un camion sloven pe autostrada M70 din Ungaria.

Autor: Mediafax

21.06.2011, 10:03 1379

Cinci persoane au murit şi altele au fost rănite, marţi, în urmacoliziunii frontale dintre un autocar românesc şi un camion slovenpe autostrada M70 din Ungaria.

Patru cetăţeni români şi şoferul unui TIR slovac şi-au pierdutviaţa în accidentul din Ungaria, iar alţi 23 de români au fostrăniţi, fiind transportaţi la spital, a declarat, marţi, pentruMEDIAFAX, ataşatul de interne al României la Budapesta, Ion Benţe.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs la ora locală 4.50(5.50 ora României), în Ungaria, în apropiere de graniţa cuSlovenia, când un autocar aparţinând firmei Atlassib a intrat încoliziune cu un TIR înmatriculat în Slovacia.

Autocarul românesc efectua o cursă pe relaţia România-Spania.

Directorul Atlassib, Daniel Micu, a declarat pentru MEDIAFAX căautocarul se îndrepta către Spania şi transporta pasageri din toateoraşele mari din România.

"Autocarul a ieşit aseară (luni - n.r.) din ţară pe la Arad şise îndrepta către Spania. De la Bucureşti până la Arad autocarul apreluat pasageri din toate marile oraşe", a declarat Micu.

Acesta a precizat că un alt autocar al firmei a plecat cătrelocul accidentului pentru a prelua ceilalţi pasageri. Citiţi maimult despre românii care au urmărit un accident în Ungaria pewww.mediafax.ro

Firma Atlassib este deţinută de Ilie Carabulea, considerat celmai bogat om din Sibiu, printre afacerile sale numărându-se şiBanca Carpatica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO