Eveniment

Un salariu pe zi. Un parking management technician câştigă între 700 şi 900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un parking management technician...

Autor: Ramona Cornea

28.02.2023, 00:05 69

Un angajat pe poziţia de parking management tehnician are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs:

Un parking management technician gestionează parcările şi oferă asistenţă persoanelor care au nevoie. Un astfel de job este potrivit persoanelor cu experienţă în instalarea, configurarea, configurarea reţelelor HW/SW TCP/IP, cunoştinţe de bază de electronică.

 

„Un parking management technician gestionează parcările şi oferă asistenţă persoanelor care au nevoie. Un astfel de job este potrivit persoanelor cu experienţă în instalarea, configurarea, configurarea reţelelor HW/SW TCP/IP, cunoştinţe de bază de electronică, care au capacitatea de a învăţa rapid un software nou şi bune abilităţi de comunicare în limba engleză. Abilităţile analitice, mentalitatea practică şi orientarea către client sunt necesare pentru candidaţii interesaţi. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Constanţa, Ilfov, Cluj şi Bucureşti, iar salariul este cuprins în intervalul 700-900 euro/lună, în medie”, explică Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, ore flexibile de lucru, abonament reţea de clinici private de sănătate şi telefon mobil

În prezent, 482 de posturi vacante pentru poziţia de parking management technician sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Cluj. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO