Media & Advertising

Romanii au Talent: Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem

Romanii au Talent: Ana Maria Balaceanu a speriat juriul interpretand foarte convingator un blestem

Autor: Pro TV

13.03.2011, 11:41 701

Are 19 ani si a venit la "Romaniiau talent" pentru a arata un lucru care ii place multsa-l faca. Ea a interpretat un blestem si l-a speriat peMihai Petre, pentru ca s-a dus tinta la elrecitand un blestem incat la un moment dat a facut semnul crucii sii-a spus "Piei!"

Actul ei actoricesc a speriat pentru moment juriul, astfel incatAndra a apasat pe X in timp ce Andi i-a spus ca are copii miciacasa, "ai mila de mine".

Andra a intrebat la final: "A scapat colegul meu Andi?!".


Mihai a apreciat-o pentru ca a fost destul de credibila dar "la unmoment dat m-am speriat rau de tot, dupa care ai avut un momentputin mai slab si am zis: Ok, joaca. Dar sa stii ca a fost unmoment in care m-am intrebat : Doamne ca oi mai fi facut la 19 anisi de ce se intoace totul impotriva mea acum?".

Ana Maria i-a raspuns, glumind, "Sa stiti ca am19 ani si ca tot ce puteati face ar fi fost sa ma concepeti",moment in care sala a aplaudat-o foarte tare.

Andra i-a spus ca i-a placut foarte mult mometul, a jucat foartebine si ca a dat X pentru ca nu a vrut sa ajunga la colegul ei,Andi cu aceleasi blesteme."Lasand gluma la o parte ai jucat foartebine", a mai adaugat Andra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO