Politică

Traian Basescu se va intalni marti cu grupurile parlamentare care sustin Guvernul

24.05.2010, 19:21 13

Presedintele Traian Basescu se intalneste, marti, cu grupurileparlamentare care sustin Guvernul, pentru discutii privind masurileimpuse de acordul cu FMI, UDMR anuntandu-si decizia de a sustineprotejarea pensiilor mici, iar UNPR pronuntandu-se pentrumentinerea pensiei minim garantate, informeaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu va avea marti, la PalatulParlamentului intalniri succesive cu grupurile parlamentare dinarcul guvernamental, prima discutie fiind la ora 12.00 intre sefulstatului si parlamentarii PDL, a declarat presedinta CamereiDeputatilor, Roberta Anastase.

Ea a precizat ca grupurile reunite ale PDL vor avea o discutiecu presedintele Traian Basescu "pe marginea scrisorii cu FMI si amasurilor pe care Guvernul si le va asuma".

Potrivit Robertei Anastase, seful statului se va intalni laParlament cu grupurile parlamentare ale PDL la ora 12.00, cuparlamentarii UDMR la ora 14.00, cu grupul parlamentar al UNPR laora 15.00 si cu grupul minoritatilor nationale la ora 20.00. Cititimai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO