Profesii

ZF HR Conference 2018: „În birourile viitorului nu vom mai vedea rânduri cu câte 20-30 de scaune şi angajaţi care să nu vadă lumina soarelui“

George Didoiu, associate director în cadrul firmei de consultanţă imobiliară Colliers:

Până în 2020-2022 se estimează că până la 10-15% din piaţa de birouri va fi formată din  spaţii de co-working, pentru că vor exista mai degrabă colaboratori decât angajaţi stabili.

George Didoiu, associate director în cadrul firmei de consultanţă imobiliară Colliers: Până în 2020-2022 se estimează că până la 10-15% din piaţa de birouri va fi formată din spaţii de co-working, pentru că vor exista mai degrabă colaboratori decât angajaţi stabili.

Autor: Adelina Mihai

23.04.2018, 00:05 477

Modul în care un birou este desenat, executat şi condus are un impact foarte mare asupra modului în care angajaţii unei companii perfor­mează, iar angajatorii şi dezvoltatorii imobiliari adaptează formatul birou­rilor din viitor în funcţie de preferinţele angajaţilor.

„Birourile viitorului vor arăta din ce în ce mai mult nonliniar. Nu vom mai avea rânduri cu câte 20-30 de scaune de-o parte şi de alta, unde oamenii nu vorbesc unii cu alţii şi nu văd lumina soarelui pentru că sunt aşezaţi într-un colţ, evident, sub aparatul de aer condiţionat“, a spus George Didoiu, associate director în cadrul firmei de consultanţă imobiliară Colliers, în cadrul ZF HR Conference 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO