Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în comerţ electronic câştigă între 900 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în comerţ electronic...

Autor: Ramona Cornea

14.08.2023, 00:05 311

Un angajat pe poziţia de specialist în comerţ electronic are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un specialist în comerţ electronic este un profesionist care se concentrează pe diverse aspecte ale gestionării şi optimizării operaţiunilor de retail online. Specialiştii în comerţul electronic joacă un rol esenţial în a se asigura că un magazin online funcţionează fără probleme, atrage clienţi şi generează vânzări. Responsabilităţile lor cuprind o gamă largă de sarcini legate de marketingul online, vânzări, experienţa clienţilor şi gestionarea site-urilor web în cadrul ecosistemului de comerţ electronic. Oferta salarială pentru poziţia de specialist e-commerce este între 900 şi 1.400 de euro lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: mod de lucru hibrid, tichete de masă, prime de sărbători, asigurare de sănătate, asigurare stomatologică.

În prezent, 204 posturi vacante pentru poziţia de specialist în comerţ electronic sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi şi altele.

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE