Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un specialist în vânzări câştigă între 750 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist în vânzări câştigă...

Autor: Ramona Cornea

11.09.2023, 00:05 302

Un angajat pe poziţia de specialist în vânzări are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Vânzările sunt un domeniu aflat mereu în topul celor mai dinamice domenii atât din punct de vedere ofertă, cât şi interes din partea candidaţilor. Indiferent de domeniul de specializare, rotaţia candidaţilor este net superioară altor domenii, fiind vorba despre poziţii care valorifică în primul rând abilităţile native ale candidaţilor, nefiind obligatorii cunoştinţe tehnice sau acreditări speciale. În plus, este un domeniu agreat şi relativ uşor de accesat de către candidaţii tineri, cei mai mulţi dintre angajatori oferind specializare şi formare în cadrul rolului”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, bonuri de masă si/sau de vacanţă, asigurare medicală, program de lucru flexibil, traininguri şi cursuri pentru dezvoltare profesională.

În prezent, 4003 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în vânzări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti - Ilfov, Cluj, Timişoara, Arad.

 

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Vânzările sunt un domeniu aflat mereu în topul celor mai dinamice domenii atât din punct de vedere ofertă, cât şi interes din partea candidaţilor. În plus, este un domeniu agreat şi relativ uşor de accesat de către candidaţii tineri, cei mai mulţi dintre angajatori oferind specializare şi formare în cadrul rolului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO