ZF 24

Advent se pregăteşte de vânzarea Regina Maria

Advent se pregăteşte de vânzarea Regina Maria

Autor: Ioana David

05.11.2014, 18:33 1140
O eventuală vânzare ar reprezenta cea mai mare tranzacţie din piaţa privată de servicii medicale.
 
Fondul de investiţii Advent Internaţional, care mai are în portofoliul local doar afacerea de servicii medicale Regina Maria, se pregăteşte să iasă din acest business, potrivit unor informaţii existente în piaţa de profil.
 
Advent, care a cumpărat un pachet de peste 80% din acţiunile companiei în 2010, ar putea să-şi lichidize astfel portofoliul din România, o piaţă pe care de-a lungul timpului a semnat unele dintre cele mai mari deal-uri.
 
Advent ar tatona acum piaţa pentru vânzarea Regina Maria, mai spun sursele citate, şi ar mai fi primit unele oferte în ultima perioadă.
 
Regina Maria este unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa privată de servicii medicale, care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 46,4 mil. euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Regina Maria deţine spitalul Euroclinic, spitalul Băneasa, ambele din Capitală, un spital de obstetrică-ginecologie şi pediatrie în Braşov şi un campus medical la Bacău, dar şi o reţea de clinici şi laboratoare şi o bancă de celule stem.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO