ZF 24

Antoanela Comşa preia mandatul de deputy CEO al Meta Estate Trust

Antoanela Comşa preia mandatul de deputy CEO al Meta...

Autor: Roxana Rosu, Bogdan Alecu

21.09.2023, 21:01 271

Meta Estate Trust, (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, o numeşte în funcţia de deputy CEO pe Antoanela Comşa. Aceasta va prelua funcţia de la Oriol Casselas, începând cu data de 22 septembrie 2023. În piaţa imobiliară ea a condus până în prezent dezvoltatorul Grand Via, care a construit proiectul Gran Via Park din Capitală.

Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust:  ”Meta Estate Trust a propus încă de la început un model de business nemaiîntâlnit pe piața din România și diferit față de modelele existente în piețele dezvoltate din Vestul Europei sau Statele Unite. Pentru a face acest model functional in Romania si pentru a livra rezultatele pe care actionarii nostri le asteapta de la noi e nevoie de o echipa de management performanta si specializata. Expertiza si experienta Antoanelei in sectorul de rezidential al industriei imobiliare romanesti o fac cea mai potrivita persoana pentru acest rol”. 

Antoanela Comsa, deputy CEO Meta Estate Trust: “Asumarea acestui rol vine intr-un moment foarte potrivit atat pentru mine personal cat si pentru companie. Am mai vorbit in trecut despre faptul ca imi doresc sa fiu parte dintr-un proiect antreprenorial si ma bucur ca am aceasta oportunitate. Sunt convinsa ca voi face o echipa performanta cu Alex si vom continua sa livram rezultate bune impreuna.”

Cu o cariera de peste 20 de ani in industria imobiliara din Romania, Antoanela Comsa este unul dintre cei mai cunoscuti manageri de pe piata imobiliara. Specializata in constructii, a supravegheat cu succes toate investitiile grupului spaniol Gran Via in Romania, detinand pozitia de Director General. De asemenea a ocupat functia de presedinte al Asociatiei Investitorilor Imobiliari din Romania (AREI), in prezent fiind membru in consiliul Asociatiei.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO