ZF 24

Aplicaţia zilei: HotelsCombined - Hotel Search

Aplicaţia zilei: HotelsCombined - Hotel Search

Autor: Ioana Nita

11.03.2014, 00:00 252

Nume: HotelsCombined - Hotel Search

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: HotelsCombined.com 

Funcţionalitate: aplicaţia este un motor de căutare pentru hoteluri, care le permite utilizatorilor să compare ofertele de preţ de la mai multe agenţii de turism şi să facă o rezervare direct de pe smartphone. Utilizatorii pot alege să caute o ofertă de cazare în apropierea locului în care se află sau într-un anumit oraş şi pot verifica de asemenea disponibilitatea camerelor.

HotelCombined pune la dispoziţie descrieri şi imagini ale hotelului, facilităţile incluse, recenzii ale clienţilor şi localizarea pe hartă a unităţii de cazare. Deşi ofertele postate provin de pe diferite agenţii de turism, precum booking.com, venere.com, lastminute.com, utilizatorii nu trebuie să iasă din aplicaţie pentru a face o rezervare, aceştia fiind redirecţionaţi către celelalte site-uri chiar în cadrul HotelsCombined.

Aplicaţia reuneşte peste 5 milioane de oferte de cazare din 120.000 de destinaţii şi este disponibilă în 40 de limbi străine şi 120 de monede. 

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels