ZF 24

BERD, unul dintre cei mai mari finanţatori ai României, a anunţat că Victoria Zinchuk este noul şef al biroului de la Bucureşti, în locul lui Mark Davis, care a pleacă în Croaţia

BERD, unul dintre cei mai mari finanţatori ai României,...

Autor: Roxana Rosu

31.08.2023, 13:11 184

BERD, unul dintre cei mai mari finanţatori ai României, a anunţat joi că noul director pentru România va fi Victoria Zinchuk, din Ucraina, în locul lui Mark Davis, care preia în septembrie pozitia de director regional al băncii în Croaţia.

România este una dintre primele 10 ţări după valoarea investitiilor derulate de BERD, cu peste 10 miliarde de euro până în prezent.

"Suntem foarte bucuroşi să anunţăm numirea Victoriei Zinchuk în funcţia de director pentru România. Victoria aduce entuziasm, expertiză şi energie în această pozitie  important. Construind pe baza fundamentelor solide pe care le avem în regiune, ea va extinde şi aprofunda în continuare activităţile noastre aici.", a declarat Charlotte Ruhe, Directorul General al BERD pentru Europa Centrală şi de Sud-Est.

Noul şef BERD pentru România are peste 27 de ani de experienţă profesională, dintre care aproape 10 ani în funcţii de conducere şi de leadership în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucie şi Dezvoltare.

Victoria Zinchuk are un master în domeniul bancar şi financiar de la Universitatea de Economie din Kiev, Ucraina, şi de la Universitatea din Central England, Birmingham.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO