ZF 24

Biserica sfinteste campania electorala a PDL. PS Vincentiu multumeste lui Blaga pentru programul de izolare termica a locuintelor si cladirilor

28.06.2009, 16:04 74

Preasfintitul Vincentiu, episcop ales al Sloboziei si Calarasilor, a carui intronizare a avut loc, duminica, la Slobozia, a multumit ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, pentru “programul de izolare termica a locuintelor si cladirilor”.

“As vrea sa incep acest cuvant prin a face o multumire ministrului Blaga. Acum ne-am dat seama de ceea ce inseamna programul dumneavoastra de izolare termica a locuintelor si a cladirilor, domnule ministru”, a declarat, duminica, la Slobozia, PS Vincentiu, dupa ceremonia de intronizare a sa, la care au fost prezenti mai multi politicieni, precum si presedintele Traian Basescu.

Noul episcop al Sloboziei si Calarasilor i-a mai spus lui Blaga ca va apela la “bunavointa” lui pentru a indeplini si in Slobozia programul respectiv.

“Va promit ca voi apela la bunavointa dintotdeauna pe care ne-ati aratat-o domnia voastra si speram sa implinim si aici in Slobozia acest program”, a declarat, duminica, Preasfintitul Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels