ZF 24

Companiile continuă să crească preturile: DHL Express anunţă majorarea tarifelor cu o medie de 8,9% în România în 2024

Companiile continuă să crească preturile: DHL Express...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2023, 13:29 130

Compania de curierat DHL Express a anunţaţ vineri majorarea tarifelor de la 1 ianuarie 2024, în România creşterea medie fiind de 8,9% faţă de nivelul stabilit pentru 2023.

O serie de servicii şi costuri adiţionale vor fi, de asemenea, ajustate.

„În general, situaţia macroeconomică globală a început să se stabilizeze, deşi incertitudinea rămâne. În acest context, oferim servicii stabile şi de încredere tuturor clienţilor noştri la nivel global. Odată cu creşterea anuală a tarifelor, putem continua să investim în soluţii îmbunătăţite, să creştem flexibilitatea în reţeaua noastră şi să ne concentrăm pe responsabilitatea noastră faţă de mediul înconjurător, prin oferirea de soluţii logistice sustenabile.”, a declarat Patricia Coconea, Director Comercial, DHL Express Romania.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflaţia, evoluţia cursului valutar şi alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislaţiei privind măsurile pentru securitatea transporturilor.  Aceste măsuri sunt actualizate în mod regulat de autorităţile naţionale şi internaţionale din fiecare dintre cele peste 220 de ţări şi teritorii pe care le deserveşte DHL Express. Procentul de creştere a tarifelor variază de la ţară la ţară, în funcţie de condiţiile locale, şi se va aplica tuturor clienţilor ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO