ZF 24

Comunicate in stil Radio Erevan de la Ministerul de Finante: Continuarea programului Prima Casa nu s-a aprobat astazi! Se va supune aprobarii!

06.01.2010, 15:46 21

Ministerul de Finante a emis miercuri o rectificare lacomunicatul transmis in prima parte a zilei, precizand camentinerea programului "Prima Casa" va fi supusa aprobarii insedinta de astazi, si nu a fost aprobata de Executiv, cum a aparutin anuntul initial.

"Ministerul Finantelor Publice va supune abrobarii in sedinta deGuvern de astazi, 6 ianuarie 2010, un proiect de hotarare prin carese propune continuarea acordarii de garantii potrivit criteriilorprevazute in legislatia actuala pentru achizitionarea locuintelorde catre solicitantii eligibili care prezinta antecontracte devanzare-cumparare cu data certa pana la 31 ianuarie 2010 inclusiv",se arata intr-o nota a ministerului de Finante.

Andrei Gheorghe, cunoscut ca om de televiziune si radio, a fostnumit consilierul pe probleme de comunicare al ministruluifinantelor Sebastian Vladescu. "Obiectivul meu este foarte simplu:comunicare transparenta, onesta, functionala si eficienta, facutade oameni capabili sa raspunda oricand jurnalistului", a declaratieri Gheorghe pentru ZF

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24