ZF 24

E.On investeşte 5 mil. lei în modernizarea reţelei de gaz din Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu

14.05.2013, 13:47 191
 

Compania E.On Gaz Distribuţie derulează o investiţie în valoare de peste 5 mil. lei (aproximativ 1,1 mil. euro) în modernizarea conductelor şi branşamentele de gaz pe străzile Traian, David Prodan, Ploieşti, Între lacuri, Paris şi Vrăbiilor din Cluj-Napoca. Proiectul presupune înlocuirea în acest an a peste 7,5 kilometri din reţeaua de gaz a municipiului Cluj-Napoca, iar până în momentul de faţă au fost finalizate lucrările pe străzile Traian şi David Prodan.

Conform unor informaţii anterioare, compania E. On Gaz Distribuţie va investi în total 54,8 mil. lei (peste 12 mil. euro) în reţeaua de gaz din Cluj, astfel că, până în anul 2015 vor fi modernizate conductele şi branşamentele de pe 50 de străzi din municipiu.

Proiectul de modernizare este realizat atât din surse proprii ale companiei E. On Gaz Distribuţie (38,3 mil. lei), cât şi din fonduri nerambursabile (16,5 mil. lei), provenite din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin intermediul Programului Operaţional Sectorial ’’Creşterea Competitivităţii Economice”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels