ZF 24

Familia Becali i-ar fi propus lui Geamanu 1 milion euro pentru ca hotii sa isi retraga declaratiile

04.05.2009, 14:55 270

Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, a spus, luni, dupa dezbaterile de la Tribunalul Bucuresti privind arestarea sa, ca familia lui Gigi Becali i-ar fi propus un milion de euro sa-i convinga pe hotii de masini sa isi schimbe declaratiile in favoarea finantatorului echipei Steaua, informeaza Mediafax.

Tribunalul Bucureşti a dezbatut, luni, recursul la decizia instantei inferioare prin care s-a dispus ca Sandu Geamanu sa fie cercetat in libertate si alte doua persoane acuzate de furt de masini sa fie arestate preventiv.

In timpul dezbaterilor, Geamanu a spus ca daca sedinta ar fi fost secreta, le-ar fi spus mai multe judecatorilor despre acest caz, insa fiind presa in sala doreste "sa se cenzureze".

Autoturismul lui Becali a fost furat in ianuarie 2009, iar acesta a apelat la interlopul Sandu Geamanu pentru a i-o recupera, dandu-i un termen de 12 ore. Sandu Geamanu, alaturi de alte persoane, au “ridicat” trei indivizi, care au fost sechestrati timp de trei ore, intr-unul din imobilele lui Gigi Becali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24