ZF 24

Paunescu: Criza va lovi puternic Romania in aprilie-mai si septembrie-octombrie

28.01.2009, 20:50 21

Omul de afaceri George Constantin Paunescu a declarat, miercuri, la inceputul intalnirii reprezentantilor patronatelor cu seful statului, ca, economic, Romania "va fi lovita foarte puternic" in aprilie-mai si septembrie-octombrie, scrie Mediafax.
"Este mai grav decat se pare", i-a spus Paunescu lui Basescu, referindu-se la situatia economica. "Din pacate, Romania va fi lovita foarte puternic in aprilie-mai si septembrie-octombrie, spun aceste lucruri cu toata responsabilitatea si vazand circuitul economic si angajamentele pe ramuri ale economiei", a afirmat Paunescu.

George Constantin Paunescu este capul familie Paunescu care a fost foarte puternica in perioada 1992 - 2000. Familia Paunescu a detinut hotelul Intercontinental iar in acest moment are interese cunoscute in imobiliare si in televiziune (B1 TV).  George Constantin Paunescu  a fost cel mai cunoscut om de afaceri din timpul guvernarii Vacaroiu fiind abonat la creditele acordate de Bancorex. Acum afacerile lui sunt conduse de cei doi fii, Bobby si Razvan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO