ZF 24

Pentru cei intrati in pana de idei, Mediafax si Orange lanseaza un site pe mobil cu idei de martisoare si felicitari

01.03.2010, 12:20 62

Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si MediaSat, un site in portalul Orange pentru mobil care ofera ideioriginale de martisoare si de petrecere a zilei de 8 Martie,alaturi de felicitari, wallpapere si tonuri de apel potrivitepentru inceputul de primavara, informeaza Mediafax.

De 1 Martie, utilizatorii vor afla din site cum pot face singuriun martisor, ce cadouri inedite pot oferi fara nici o cheltuiala sicum sa daruiasca un "martisor gastronomic" celor dragi.

Pentru o zi frumoasa de 8 Martie, clientii Orange se pot inspiradin poeziile si maximele despre mama si sotie incluse in site sidin sugestiile de petrecere a acestei zilei. De asemenea, ei potcomanda gratuit o felicitare SMS pe care sa o trimita ulteriorsarbatoritelor pe telefonul mobil.

Site-ul dedicat zilelor de 1 si 8 Martie cuprinde, totodata,informatii interesante despre femei celebre, de la Audrey Hepburnsi Sophia Loren la printesa Diana, dar si despre semnificatiaflorilor cel mai des daruite in aceasta perioada a anului.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrulMediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii detelefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portaluluiOrange pe mobil si poate fi accesat de orice client Orange care areserviciul wap activat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO