ZF 24

Reportaj: Cum a intarziat Justin Timberlake lansarea Dacia Duster

Reportaj: Cum a intarziat Justin Timberlake lansarea Dacia Duster
09.03.2010, 11:06 26

Ziua cea mare: lansarea Dacia Duster. Cu o ora inainte deinceperea conferintei de presa, patru barbati pe la 50 de anipareau usor obositi. Asezati pe marginea postamentului dedicatcamerelor video, cei patru discuta despre Duster si despre sotiilelor, care par ca nu se mai hotarasc daca vor sau nu pulover, dacavor sau nu sa plece din salon, scrie BUSINESS Magazin intr-unreportaj despre cum a avut loc lansarea Dacia Dustrer.

"Stii ce? Hai sa mergem si vedem acolo ce si cum", spune catreceilalti trei avocatul Ernest Popovici, seful APIA. Apoi seintoarce catre mine si imi spune ca nu crede ca piata auto aresanse sa isi revina anul acesta. "Poate doar sa isi stopezecresterea. Bine macar ca nu e ca in imobiliare, ca acolo vadposibila o noua scadere cu 20%", adauga avocatul.

La standul Dacia, un balon pe care scria cu litere gigantice:"HANG ON. Be back at 14:45". Este deja trecut de ora anuntata sinimic nu se intampla. "O sa mai intarziem putin din cauza luiJustin Timberlake." Replica Monicai Ionita, responsabila in cadrulDacia pentru presa centrala, este cat se poate de adevarata, oricatde amuzanta ar parea. Cantaretul american, imaginea brandului Audi,si-a prelungit mini-concertul de la standul Audi, captand atentiaziarstilor mai mult decat cel mai ieftin SUV.

Cititi mai multe despre cum a avut loc lansarea Dacia Duster sicare au fost primele reactii pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels