ZF 24

Udrea joaca tenis cu Nastase la Paris, Moga ramane in tara ca sa faca "Land of choice" - varianta de discoteca

05.06.2009, 20:23 50

"Ma simt deja o mare tenismena, un talent in devenire", a spus vineri, la Paris, Elena Udrea, dupa un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Ilie Nastase, scrie Gandul.

Sefa de la Turism a facut schimb de mingi cu fostul tenismen, pentru zece minute, inaugurand astfel terenul de tenis amenajat in piata Primariei din Paris. "O sa ma duc in locul Soranei Carstea la Roland Garros, daca a plecat ea", a glumit Udrea. Ea a mai spus ca jocul cu Nastase a fost mult mai usor decat credea, chiar daca l-a confundat cu voleiul "La un moment dat am confundat tenisul cu voleiul, pentru ca dadeam mingiile mult prea sus", a mai spus Udrea. Cateva ore mai tarziu, locul sefei de la Turism a fost luat de Peter McNamara, care a jucat un meci demonstrativ cu Ilie Nastase, in cadrul evenimentelor de debut ale campaniei de promovare turistica a Romaniei in strainatate. Tot astazi, s-a lansat in premiera şi clipul de promovare turistica a tarii, alaturi de sefa de la Turism aflandu-se Nadia Comaneci şi Ilie Nastase. impreuna cu Gheorghe Hagi, cei trei fosti sportivi sunt protagonistii spotului de promovare a Romaniei in strainatate. Clipul a rulat in premiera, pe un ecran urias, amplasat in piata Primariei din Paris, unde va fi difuzat pe parcursul intregii zile de vineri. De altfel, intreaga piata a primariei a fost inchiriata pentru o zi. La aceasta ora, aici se desfasoara un spectacol cu ansambluri traditionale romanesti. Despre cum decurge campania "Land of choice" cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels