ZF 24

Un investitor discret ridică o clădire de birouri cu 5 etaje lângă Piaţa Charles de Gaulle

Noua clădire de birouri va fi dezvoltată pe un teren de circa 1.500 de metri pătraţi, situat pe bulevardul ce leagă Arcul de Triumf de Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti

Noua clădire de birouri va fi dezvoltată pe un teren de circa 1.500 de metri pătraţi, situat pe bulevardul ce leagă Arcul de Triumf de Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti

Autor: Cristi Moga

12.01.2015, 09:00 2842
Firma Town Imobiliar SRL, con­tro­la­tă indirect prin două vehicule de in­vestiţii înregistrate în Olanda, a început în iarna acestui an lucrările la un proiect de birouri cu cinci etaje ce va fi dez­vol­tat în apropierea Pieţei Charles de Gaulle, în vecinătatea parcului Herăs­trău, una dintre cele mai scumpe zone imobiliare din Bucureşti.
 
Lucrările au fost demarate de firma Soletanche Bachy România, care până în luna martie va trebui să finalizeze fun­daţia şi cele trei etaje de parcare sub­te­rană, livrarea proiectului fiind pro­gra­ma­tă în 2016, ţinând cont de termenul de valabilitate al autorizaţiei de construire.
 
Proiectul este dezvoltat pe un teren de circa 1.500 de metri pătraţi de la in­ter­­secţia străzii Alexandrina cu bu­levar­dul Mareşal Constantin Prezen, în apropierea sediului băncii Marfin.
 
Ţinând cont de valoarea terenurilor din zonă şi de dimensiunea proiectului, in­vestiţia poate fi estimată la peste 5 mi­lioane de euro.
 
Datele de la Registrul Comerţului ara­tă că firma Town Imobiliar SRL este con­trolată de societăţile Diham SA (30,5%), Imobiliar Com 2000 (29%), Atlan­tis Business Center (27,5%) şi San­ter System (12,9%), societăţi cu ac­ti­­vitate preponderent imobiliară.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO