ZF 24

Un lider al transportatorilor le cere politicienilor sa-si plateasca datoriile din campanie: "Am dat microbuze, autobuze, am facut turism electoral cat nu s-a facut «ever» in Romania"

22.01.2010, 11:27 14

Transportatorii reprezinta sectorul economic care ofera cel maimare suport partidelor politice in perioadele in care se desfasoaraalegeri, nu numai prin banii pe care ii pompeaza, inclusiv "lanegru", in campaniile electorale, dar si prin microbuzele siautobuzele care servesc turismului electoral, a dezvaluit, joi,presedintele Federatiei Operatorilor de Transport Rutier, AugustinHagiu, intr-o interventie telefonica la postul de radio RealitateaFM, informeaza Gandul.

"Am dat microbuze, autobuze, am facut turism electoral cat nus-a facut ever in Romania. Transportatorii au sustinut financiarcampaniile electorale cu zeci si sute de mii de euro. Este sectorulcare pompeaza cei mai multi bani in campania electorala. AcumGuvernul s-a asezat, optiunile politice s-au limpezit… Ce trebuiesa faca acest Guvern? Sa dea inapoi celor care au sustinutascensiunea politica, sa dea inapoi ceea ce se asteapta, adicasolutii concrete pe fiecare domeniu de activitate", a afirmatHagiu. Mai multe despre turismul electroral cititi pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO