ZF 24

Un salariu pe zi. Un purchase to pay specialist câştigă între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un purchase to pay specialist...

Autor: Ramona Cornea

27.12.2023, 10:12 172

Un angajat pe poziţia de purchase to pay specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul de purchase to pay specialist implică abilităţi de specializare în procesele de achiziţii dar şi experienţă în gestionarea strategică a stocurilor. Candidatul ideal trebuie să demonstreze experienţă în funcţiile de achiziţii SAP, să aibă cunoştinţe extinse despre procesul Purchase-to-Pay şi să fie capabil să efectueze analize eficiente ale cauzelor fundamentale şi să ofere soluţii. Abilităţile de comunicare eficientă, atenţia la detalii şi abilitatea de a lucra în echipă sunt, de asemenea, esenţiale. Oferta salarială este de 1.100 - 1.400 euro net lunar”, detaliază Ana Vişian, marketing manager în cadrul bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, vouchere cadou de sărbători, bonus anual şi plan medical privat de sănătate.

În prezent, 376 de posturi vacante pentru poziţia de purchase to pay specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, în Bucureşti, Timişoara etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO