ZF 24

Wizrom vrea sa se listeze la bursa in 2010

18.10.2007, 12:39 14

Wizrom Software, producator local de solutii informatice pentru mediul de afaceri, intentioneaza sa se listeze la bursa in anul 2010 si estimeaza ca valoare contractelor incheiate pana atunci se va dubla.

"Mai mult ca sigur ne vom cota la bursa in 2010 si ne asteptam sa ne dublam vanzarile pana atunci", a declarat Cristian Udrescu, directorul general al Wizrom.
Anterior, Cristian Udrescu a estimat ca cifra de afaceri a companiei va depasi nivelul de 10 mil. dolari (7,26 mil. euro) numai din liniile de business existente.

Oficialii Wizrom nu au decis inca pachetul de ac]iuni ce urmeaza a fi listat, dar au precizat insa pentru derularea procesului de listare vor alege intre bursele din Bucuresti, Tel Aviv si Londra.

Wizrom a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de aproximativ 6 mil. dolari (4,78 mil. euro), iar pentru anul in curs se asteapta la o crestere de 30-35%. "Ca in fiecare an, profitul s-a situat la circa 20% din cifra de afaceri", a mai spus Udrescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO