ZF Live

ZF Live. Andrei Şelaru, alias Selly, YouTube creator, producător şi antreprenor: Avem colaborări care încep de la 3.000-3.500 de euro, dar avem şi contracte mari, de 100.000 de euro

Autor: Alexandra Matei

20.04.2023, 13:20 5826

♦ „Campaniile de imagine sunt doar o parte din businessul meu, dar în paralel mă ocup şi cu producţia de filme şi festivaluri. Nu mă bazez doar pe imaginea mea“ ♦ În spatele imaginii pe care Selly a creat-o se află o întreagă echipă de producţie ♦ Selly Media Network, firma pe care el a înfiinţat-o, are o echipă permanentă de circa 7-8 persoane, însă funcţionează şi cu un număr mare de colaboratori ♦ Creatorul de conţinut are atât campanii de awareness, cât şi campanii targetate pe conversie directă.

Andrei Şelaru, alias Selly, este un vlogger şi antreprenor român, care a pornit de la a face filmări şi conţinut pentru canalul său de YouTube la doar 10-11 ani, iar acum, la 22 de ani, ajunge să încaseze între 3.000 şi 100.000 de euro pentru o colaborare cu diverse branduri în online.

Campaniile de imagine, spune el, sunt doar o parte din businessul său, dar în paralel acesta se ocupă şi cu producţia de filme şi festivaluri.

„Businessul meu de imagine este un business foarte dinamic, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Avem show-uri în prezent care au un nivel de producţie comparabil cu show-urile de televiziune. Mizăm pe ideea că poţi face conţinut disponibil gratuit şi credem că este un model care va fi din ce în ce mai profitabil. Avem colaborări care încep de la 3.000-3.500 de euro, dar avem şi contracte mari, de 100.000 de euro. Însă, nu mă bazez doar pe imaginea mea. Imaginea mea este doar un segment dintr-un business mult mai amplu. Sunt cofondator în două festivaluri de muzică urbană, printre care şi Beach Please, care va avea anul acesta un trafic de 160.000 de persoane“, a spus Selly în timpul emisiunii online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO