ZF Transilvania

CJ Sibiu a reluat licitaţia pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene, proiect de peste 17 mil. euro

CJ Sibiu a reluat licitaţia pentru modernizarea a 35 km...

Autor: Laurentiu Cotu

24.04.2019, 17:41 79

Consiliul Judeţean Sibiu a reluat licitaţia pentru modernizarea drumului DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic (peste 35 km), contract estimat la peste 82 mil. lei (17,3 mil. euro), întrucât la prima licitaţie nu şi-a depus niciun constructor oferta.

Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este marţi, 28 mai. Modernizarea acestui drum judeţean se realizează cu fonduri guvernamentale obţinute de Consiliu Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

’’Întrucât la prima licitaţie, care a avut termen limită de depunere a ofertelor în SEAP data de 8 aprilie 2019, nu şi-a depus niciun constructor oferta, Consiliul Judeţean Sibiu a reluat procedura de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor la obiectivul de investiţii - Reabilitare şi modernizare DJ 107 B Păuca-Alămor-Mândra-Slimnic. Valoarea estimată a lucrărilor de execuţie a crescut la peste 82,3 mil. lei, faţă de valoarea estimată iniţial de 70,4 mil. lei”, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanţare termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2020, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu a apelat la soluţia împărţirii drumului pe trei tronsoane, astfel încât execuţia lucrărilor să se realizeze mai rapid. 

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO