ZF Transilvania

E. ON a investit 5 mil. lei în modernizarea reţelei de gaz din judeţul Maramureş

E. ON a investit 5 mil. lei în modernizarea reţelei de...

Autor: Alexandru Matei

22.01.2014, 14:51 141

Compania E. On Gaz Distribuţie a finalizat o investiţie de peste 5 mil. lei (1,1 mil. euro), ce a constat în realizarea unor lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelei de gaze naturale din judeţul Maramureş. În acest sens, în 2013 au fost realizate lucrări în mai multe localităţi din judeţul Maramureş, în total fiind modernizate conducte şi branşamente pe o lungime de peste 95 de kilometri. Cele mai ample investiţii s-au desfăşurat în municipiul Baia Mare, unde au fost înlocuiţi peste 14 km de conducte şi branşamente, plus 13 km în localitatea Seini.

În municipiul Baia Mare au fost înlocuite conducte şi branşamente pe străziile Luceafărul, 9 Mai, Ţebea, Târgului, Muncii, Horia, Olteniei, Culturii, Traian, Progresului şi Şcolii, iar în localitatea Seini au fost modernizate străzile Tineretului, Băii, Nicolae Bălcescu. Totodată, pentru racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, reţelele din mai multe localităţi din judeţul Maramureş au fost extinse cu aproximativ 1,5 kilometri. În acest an, E.ON Gaz Distribuţie va continua investiţiile în Maramureş, planurile companiei vizând, în principal, înlocuirea a circa 21 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din mai multe localităţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO