ZF Transilvania

Investiţie de peste 12 mil. lei pentru amenajarea sistemului de supraveghere video în Sibiu

Investiţie de peste 12 mil. lei pentru amenajarea...

Autor: Laurentiu Cotu

05.03.2019, 17:20 119

Regia Autonomă Rasirom Bucureşti, integrator de soluţii de securitate fizică şi informatică, aflată sub coordonarea Serviciului Român de Informaţii (SRI), a câştigat un contract de peste 12 mil. lei (aproximativ 2,5 mil. euro), fără TVA, pentru instalarea sistemului de supraveghere video în municipiul Sibiu.

’’Această procedură de achiziţie complexă a fost iniţiată de primăria Sibiu în luna septembrie, imediat după ce Guvernul a alocat prima tranşă de fonduri pentru finanţarea investiţiei necesare în contextul Summitului şefilor de state şi guverne din statele membre ale Uniunii Europene, care va avea loc la Sibiu în data de 9 mai. Proiectul presupune instalarea de camere de supraveghere video în principalele zone publice ale oraşului şi pe cele mai importante artere precum şi alte echipamente conexe’’, se arată într-un comunicat de presă transmis de primăria din Sibiu.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO