ZF Transilvania

Investiţie de peste 4,5 mil. euro pentru construcţia unei secţii de boli infecţioase în cadrul spitalului judeţean de urgenţă din Arad

Investiţie de peste 4,5 mil. euro pentru construcţia...

Autor: Laurentiu Cotu

13.01.2020, 17:32 91

Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, subordonat Consiliului Judeţean Arad, va investi peste 4,5 mil. euro, din care 1,8 mil. euro sunt fonduri europene, în construirea unei secţii de boli infecţioase pentru adulţi.

Proiectul european prin care se construieşte noul obiectiv medical al Aradului este realizat în parteneriat cu judeţul Csongrad, prin Programul Interreg VA România-Ungaria.

’’Secţia de Boli Infecţioase Adulţi va fi modernizată complet, printr-o investiţie de peste 4,5 milioane de euro, din care aducem 1,8 milioane de euro din fonduri europene, iar diferenţa o acoperim din bugetul Consiliului Judeţean Arad. Acum, după semnarea contractului şi de către Ministerul Dezvoltării, putem organiza procedurile pentru atribuirea proiectului tehnic şi executarea lucrării. Secţia se va construi în incinta actualului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Arad”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO