ZF Transilvania

Proiect european de 11 mil. lei pentru reabilitarea străzilor din Băile Tuşnad, Harghita

Proiect european de 11 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

05.02.2019, 17:32 134

Primăria oraşului Băile Tuşnad, judeţul Harghita a câştigat un proiect european de aproximativ 11 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru investiţii în modernizarea a patru străzi în lungime de peste 2 kilometri şi realizarea unei piste de biciclete. Proiectul ’’Reabilitarea infrastructurii rutiere în scopul dezvoltării turistice a staţiunii balneare Băile Tuşnad’’ este finantat in cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritara 7 - Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, Prioritatea de investiţii 7.1.

’’Băile Tuşnad este una dintre cele mai frumoase staţiuni montane, foarte uşor accesibilă de la Miercurea-Ciuc şi din zona Braşov-Sfantu Gheorghe. În staţiune au mai fost finanţate, prin POR 2007-2013, obiective privind structurile de primire turistică, oferindu-se noi posibilităţi de petrecere a timpului liber, localnicilor şi turiştilor’’, a declarat Simion Creţu, director general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO