ZF Transilvania

Proiect european de peste 5 mil. lei pentru dotarea a şapte şcoli din învăţământul special din judeţul Bihor

Proiect european de peste 5 mil. lei pentru dotarea a...

Autor: Laurentiu Cotu

07.03.2023, 19:00 73

Consiliul Judeţean Bihor a demarat un proiet european de peste 5 mil. lei (aproximativ 1 mil. euro), fără TVA, în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ce presupune dotarea a şapte şcoli din învăţământul special, aflate în subordine. Potrivit proiectului, cele şapte unităţi de învăţământ din subordinea Consiliului Judeţean Bihor vor fi dotate cu materiale didactice, echipamente digitale şi mobilier pentru sălile de clasă.

Astfel, prin acest proiect vor fi dotate cu echipamente digitale 4 laboratoare de informatică şi 66 de săli de clasă, pentru 87 de săli de clasă va fi achiziţionat mobilier, iar 22 de cabinete din cadrul şcolilor vor fi dotate cu echipamente pentru activităţile cu elevii cu cerinţe educaţionale speciale. Finanţarea va fi asigurată în proporţie de 100% prin Componenta 5 – Educaţie din PNRR, Reforma 5 - ’’Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educaţiei’’.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO