ZF Transilvania

Proiect european de peste 2 mil. euro pentru modernizarea infrastructurii instalaţiilor electrice, de fluide medicale şi de ventilare şi tratare a aerului la spitalul de pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca

Proiect european de peste 2 mil. euro pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

03.03.2022, 16:45 52

Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, unitate sanitară subordonată Consiliului Judeţean Cluj, a atras o finanţare europeană de peste 11,2 mil. lei (2,25 mil. euro) pentru extindrea, reabilitarea şi modernizarea infrastructurii instalaţiilor electrice, de fluide medicale şi de ventilare şi tratare a aerului.

’’Fondurile europene pe care am reuşit să le atragem vor avea un aport considerabil în ceea ce priveşte asigurarea climatului optim de realizare a actului medical, respectiv organizarea şi funcţionarea în condiţii de maximă siguranţă a spitalului de pneumoftiziologie.”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Investiţiile prevăzute de proiect constau în realizarea unei noi infrastructuri electrice pentru corpurile C1 şi C2 ale spitalului, a unei noi infrastructuri de ventilare şi tratare a aerului pentru etajul 1 al pavilionului II al corpului C2, precum şi a unei noi infrastructuri de fluide medicale, la subsolul, parterul şi etajul corpului C2.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO