Auto

Semnale pentru 2023 în piaţa de logistică: România începe o luptă pentru a atrage cât mai multe investiţii străine. „Este văzută ca o poartă de acces spre Europa“

Alexandru Catană, country manager pentru România, Bulgaria şi Ucraina în cadrul operatorului logistic Quehenberger

Alexandru Catană, country manager pentru România, Bulgaria şi Ucraina în cadrul operatorului logistic Quehenberger

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.01.2023, 12:36 881

Piaţa locală de spaţii logistice şi industriale poate ajunge la un nivel anual de livrări de 500.000 de metri pătraţi de spaţii noi, cu un potenţial chiar şi de un milion de metri pătraţi.

Producţia ar putea cântări mai mult în stocul total de spaţii industriale din România, nu­mărul livrărilor s-ar putea menţine la un maxim de 500.000 de metri pătraţi pe an, investiţiile în infrastructură ar putea atrage noi companii străine pe piaţa locală, mai ales în contextul războiului din Ucraina, piaţa de profil fiind una cu un puternic avantaj: nu va dispărea niciodată.

Sunt doar câteva dintre ideile expuse de cei care au fost, în cursul anului 2022, invitaţi ai emisiunii Logistica businessului, un proiect editorial video derulat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Element Industrial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO