Bănci și Asigurări

Persoană din conducerea sucursalei Credit Europe Bank, între suspecţii în cazul dispariţiei banilor din conturi

Credit Europe Bank a demarat în 30 iulie o anchetă privind dispariţia banilor din conturile unor clienţi
11.08.2010, 14:08 52

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov a anunţat,miercuri, că poliţiştii au cinci suspecţi în cazul sesizat lasucursala din Braşov a Credit Europe Bank, unde mai mulţi clienţiau reclamat că le-au dispărut banii din conturi, printre suspecţifiind şi o persoană din conducerea băncii, informează Mediafax.

Conform sursei citate, Poliţia a fost sesizată în 5 august decătre reprezentanţii sucursalei Braşov a Credit Europe Bank cuprivire la faptul că s-au retras în mod ilegal sume de bani dinconturile unor clienţi.

Până în prezent, poliţiştii au cinci suspecţi în acest caz: opersoană din conducerea sucursalei, trei operatori ghişeu şi uncasier, care sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru falsinformatic şi fraudă informatică.

"Imediat după sesizare, poliţiştii Serviciului de Investigare aFraudelor s-au deplasat la sediul sucursalei şi au solicitatdeclanşarea unui audit bancar. Conform raportului de audit parţial,din patru conturi bancare a fost retrasă, în mod ilegal, suma de365.000 de lei", a declarat, miercuri, comisar şef Liviu Naghi,purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO