Bănci și Asigurări

Promovare. Marian Ignat devine head of group retail transformation la grupul austriac Erste la Viena, după aproape un deceniu la BCR

Marian Ignat a lucrat anterior la BCR, precum şi la Bancpost şi Banca Transilvania.

Marian Ignat a lucrat anterior la BCR, precum şi la Bancpost şi Banca Transilvania.

Autor: Claudia Medrega

26.09.2023, 00:05 448

Pe parcursul carierei în cadrul BCR, a doua cea mai mare bancă după active, Marian Ignat a fost director executiv al diviziei retail channels management (managementul canalelor de retail), director executiv al diviziei de digital banking şi director executiv head of retail distribution.

Marian Ignat, fost director executiv distribuţie retail la BCR, bancă unde a lucrat timp de aproape 10 ani ocupând mai multe poziţii, a ajuns în septembrie la grupul austriac Erste, care controlează BCR, având funcţia de head of group retail transformation. El a fost implicat în ultimii ani şi în dezvoltarea platformei online George, care a fost lansată de BCR în toamna anului 2018.

Pe parcursul carierei în cadrul BCR, a doua cea mai mare bancă după active, el a fost director executiv al diviziei retail channels mana­gement (managementul canalelor de retail), director executiv al diviziei de digital banking şi director executiv head of retail distribution, potrivit informaţiilor publicate pe profilul lui de Linkedin.

Ignat ajunsese la BCR în anul 2014 pe poziţia de director executiv al Direcţiei managementul canalelor de retail, fiind recrutat atunci de la Bancpost (cumpărată între timp de Banca Transilvania) unde a fost responsabil cu dezvoltarea canalelor electronice timp de aproximativ opt ani, începând cu anul 2006. La Bancpost, el a gestionat din funcţia de director al diviziei canale de distribuţie toate proiectele mari de modernizare a distribuţiei pe zona de retail de la serviciul de internet banking Fastbanking, care şi-a extins constant gama de facilităţi, până la reţeaua de automate speciale pentru plăţi, cu cititoare de coduri de bare. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO