Bănci și Asigurări

TBI Bank şi DbSolar fac un parteneriat pentru finanţarea soluţiilor verzi, precum panouri fotovoltaice, soluţii pentru încălzirea apei, baterii, invertoare

TBI Bank şi DbSolar fac un parteneriat pentru...

Autor: Mircea Nica

12.07.2023, 00:04 168

TBI Bank şi DbSolar au încheiat un parteneriat pentru finanţarea soluţiilor verzi, precum panouri fotovoltaice, soluţii pentru încălzirea apei, baterii, invertoare sau diverse vehicule electrice, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii TBI Bank. 

Românii îşi pot cumpăra mai uşor panouri fotovoltaice pentru producerea de energie sau pentru încălzirea apei în gospodării, baterii, invertoare sau diverse vehicule electrice, precum biciclete, trotinete şi triciclete. 

DbSolar oferă, de asemenea, consultanţă specializată pentru clienţii în căutare de soluţii personalizate sau cu nevoi mai complexe. Clienţii au opţiunea de a cumpăra în 4 rate fără dobândă, dar pot opta şi pentru o perioadă de plată între 6 şi 60 de luni, în rate fixe, cu o rată fixă a dobânzii, în funcţie de nevoile lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO