Burse - Fonduri mutuale

Fraţii Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul Simtel pentru 4,6 mil. lei. „În ultimii ani am instalat panouri fotovoltaice pe acoperişurile a peste 30 de magazine Dedeman în toată România.“

Fraţii Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul...

Autor: Liviu Popescu

11.06.2021, 00:05 1458

♦ Simtel va începe în perioada următoare tranzacţionarea pe piaţa AeRO

Paval Holding, vehiculul de in­vestiţii controlat de Dragoş şi Adrian Pavăl, fondatorii reţelei de magazine de bricolaj Dedeman, a achiziţionat o participaţie de 5% din Simtel Team, afacere antre­prenorială românească de inginerie şi tehnologie, pentru 4,6 mil. lei.

Acţiunile Simtel, companie care în mai 2021 a atras 13,7 mil. lei de la investitorii BVB printr-un plasament privat, vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO în următoarele săptămâni.

„În ultimii ani am instalat panouri fotovoltaice pe acope­rişurile a peste 30 de magazine Dedeman în toată România. Această tranzacţie este o veste de bun augur pentru toţi acţionarii noştri, deoarece intrarea unuia dintre cei mai importanţi clienţi în structura noastră de acţionariat este un semnal clar că Simtel Team reprezintă o afacere durabilă şi cu un potenţial bun de creştere“, spune Iulian Nedea, CEO şi cofondator al Simtel Team. În cadrul plasa­mentului privat, încheiat în data de 27 mai 2021, un total de 1.055.000 de acţiuni, res­pectiv 15% din capitalul social al com­paniei, au fost vândute investi­torilor la preţul de 13 lei pe acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO