Burse - Fonduri mutuale

VeChain, criptomoneda care a urcat cu 2.230% din vara anului 2017 încoace, intră în parteneriat cu BMW şi Universitatea Oxford

VeChain, criptomoneda care a urcat cu 2.230% din vara...

Autor: Alex Ciutacu

27.02.2018, 00:04 1422

Compania VeChain, care deţine criptomoneda VEN, a anunţat oficial că va colabora cu producătorul german BMW, cel mai probabil pentru implementarea plăţilor cu criptomonede. 

Sunny Lu, director general al VeChain, a confirmat luni informaţia, în cadrul evenimentului de rebranduire în urma căruia moneda digitală a devenit VeChain Thor.

BMW nu este prima companie producătoare de automobile care încheie un parteneriat cu o firmă de blockchain. Recent, germanii de la Volkswagen au anunţat o colaborare cu compania IOTA, prin care va avea acces la baza de date masivă a companiei de blockchain. În urma procesului de rebranduire, VeChain a devenit VeChain Thor.

O astfel de mişcare de marketing s-a dovedit eficientă pentru criptomonede precum Raiblocks, care s-a rebranduit în NANO, ceea ce a dus la o creştere masivă a preţului. VeChain Thor a anunţat şi o colaborare cu Oxford University, care va ajuta în cadrul VeResearch la dezvoltarea tehnologică a platformei VeChain Thor. VEN a fost lansată la 0,24 dolari, iar în prezent se tranzacţionează la 5,5 dolari. Capitalizarea totală de piaţă a VEN este de 2,7 miliarde de dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels