Business Construct

kika: Piaţa mobilei revine pe plus

kika: Piaţa mobilei revine pe plus

Lars Lund, country manager al kika România: Dacă încrederea consuma­­torilor va continua să crească şi infra­-structura se îmbu­nă­ţă­teşte, cred că vom avea parte de un an foarte bun.

26.03.2011, 23:46 100

Retailerul de mobilier şi decoraţiuni interioare kika, careoperează un magazin în zona de vest a Bucureştiului, a înregistratvenituri mai mari în primele două luni din 2011, iar reprezentanţiicompaniei austriece apreciază că tendinţa se va păstra la nivelulîntregului an.

"Dacă încrederea consumatorilor va continua să crească şiinfrastructura se îmbu­năţăteşte, cred că vom avea parte de un anfoarte bun", spune Lars Lund, country manager al kika România. Elnu a precizat care este evoluţia în ianuarie şi februariecomparativ cu perioada similară a anului trecut, însă la nivelulîntregului an financiar, care se va încheia la 31 martie, managerulkika spune că se aşteaptă la vânzări cu 7% mai mari.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, kika a avut în anulcalendaristic 2009 vânzări de 11,8 mil. euro şi pierderi de 4 mil.euro.

Lund este al doilea manager din industria mobilei care transmite unmesaj pozitiv după ce Dan Şucu, care controlează magazineleMob­­expert, a anunţat că în 2011 se aşteaptă ca Mobexpert sărevină pe creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels