Business Hi-Tech

Culmea perfecţionismului: Cum a stat Steve Jobs 30 de minute pentru a dezbate nuanţa de gri a însemnelor "Toaletă" din magazinele Apple. Mai vreţi exemple?

Culmea perfecţionismului: Cum a stat Steve Jobs 30 de minute pentru a dezbate nuanţa de gri a însemnelor "Toaletă" din magazinele Apple

Ce alte manii mai avea Steve Jobs

Autor: Adrian Voicu

28.10.2011, 12:47 9511

Când auzi că Steve Jobs era obsesiv, nu îţi poţi imagina nici măcar o fracţiune din obsesia fondatorului Apple. Cel puţin aşa reiese din ultima biografie scrisă de Walter Isaacson.

Atenţia lui Steve Jobs la detalii pare să fi moştenit-o de la tatăl său, care i-ar fi spus că este important să finisezi şi spatele gardurilor sau ale dulapurilor, chiar dacă acestea nu vor fi niciodată văzute.

Jobs i-a spus biografului său că "Îi plăcea să facă lucrurile cum trebuie. Era interesat de felul în care arată chiar şi elementele pe care nu le vezi".

Cât de mult de a contat pentru Steve Jobs războiul cu Android

Ca să arate obsesia de care dădea dovadă fondatorul Apple, Isaacson menţionează momentele de dinainte deschiderii primului magazin Apple.

Le Clow, consilierul lui Steve Jobs pe probleme de marketing, îşi aminteşte că "Steve ne-a obligat să petrecem o jumătate de oră pentru a decide ce nuanţă de gri ar trebui să aibă însemnele de la toaletele magazinelor". Vedeţi ce alte manii mai avea Steve Jobs în Slideshow-ul următor

Sursa: BusinessInsider

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24